Všichni koníci,kteří bydlí v Pěčíně:Osobní stránka na adrese: Vazon.svet-stranek.cz

Všichni koníci,kteří bydlí v Pěčíně

Na této stránce se nachází kompletní seznam všech koní,kteří jsou ustájeni v pěčínských stájích. Zde bude mít každý koník svou fotku se stručným popisem,takže si svého oblíbence vždycky snadno najdete a noví návštěvníci stránek se mohou se všemi současnými i bývalými závodníky snadno a rychle seznámit.
QUEENBACK : 15letý hnědák hřebec,A1/1. Malý bojovník s velkým srdcem získal 4 vítězství a spoustu umístění. Za kariéru odběhl více než 50 dostihů,a proto ho čeká zasloužený odpočinek ve výběhu s kamarády.
TROP : 7ti letý hnědák hřebec,A1/1. Nádherný hřebec má na kontě již 4 vítězství,11 umístění a  propracoval se až do II.kategorie. Má velmi dobrý charakter,skokové schopnosti a velkou chuť do závodění. Momentálně tahoun naší dostihové stáje.
TIGGY BLUE : 4letý hřebec A 1/1,černý hnědák. Polobratr Tropa a Twinkyho je nejmladším obyvatelem našich stájí. Má nebojácnou povahu,jako jeho bráchové. Jeho předností je i lehký ,pružný,prostorný pohyb a velká výdrž při práci..
TWINKY : 5letý valach  A1/1. Je pravým bratrem našeho Tropa.Zatím má na kontě jedno vítězství a 6 umístění .
INDIAN LASS : 6ti letá tmavá hnědka A1/1 absolvovala svou kariéru převážně na prestižních francouzských drahách,kde získala 3 vítězství,z nichž je jedno zvlášť cenné. Na klisnu má velice klidný a vyrovnaný charakter.
PAISANO AUSTRIACO (STARDA): 24 letý hřebec,ryzák plemene Peruánský passo. Nejhodnější kůň,kterého znám a talisman naší stáje.
FOUR STAR GENERAL (IRE) : 10ti letý valach A1/1 působil v minulých letech jako plemeník. Jelikož jeho potomci žádného úspěchu nedosáhli,bude se věnovat  rekreačnímu ježdění.
CATOTONIC (GB) : 3letý ryzák,valach A1/1 má velice hezký exteriér,avšak v dostihu dosud nestartoval. Přicestoval k nám teprve  listopadu,takže zatím o něm mnoho nevíme.
MORMILL (GB) : 3letý tmavý hnědák valach A1/1 je hodně pozdní mohutný kůň s výborným rodokmenem. Pěkně se pohybuje,ale v dostihu ještě nestatoval a v naší péči je teprve od listopadu
návštěvníků stránky
celkem127 225
tento týden43
dnes43