Členové našeho stájového týmu:Osobní stránka na adrese: Vazon.svet-stranek.cz

Členové našeho stájového týmu

Na této stránce se můžete seznámit se všemi lidskými členy naší stáje. Někteří z nich navštěvují naši stáj už dlouho a tím pádem se už podílí i na přípravě dostihových koní a jsou nedílnou součástí i výjezdů na dostihy. Jiní naopak jezdí spíše rekreačně a jak jim čas a povinnosti dovolí. Přesto jsem ráda,že se všem u nás líbí a rádi tráví svůj volný čas u koníků v Pěčíně. Upozorňuju,že se jedná,až na jednu vyjímku,o samá děvčata,jako ostatně ve většině stájí.... ( takže docela slušný "babinec"). Chudáci naši kluci dostiháci .....

                          

 

Terka Černohorská: Terka chodí do naší stáje jezdit a pomáhat nejdéle ze všech a tím pádem je také nejzkušenější jezdec (teda hned po mě :-))  Musím ocenit její pracovitost a spolehlivost,zejména pak při dostihových výpravách,kdy mám jistotu,že jsou naši koníci před dostihem v těch nejlepších rukou. Také má svého koně a to přímo bývalou hvězdu naší stáje - VAZONA.                                                       

 

Simona Kulhánková: Simona se přihlásila před čtyřmi roky na náš letní tábor a už koním propadla,zdá se taktéž,že nadobro. Aspoň si to myslím. I když bydlí od naší stáje docela daleko,alespoň jednou týdně,přijede ke koním. Snaží se ,pracuje na sobě a udělala za poslední rok velký pokrok.

 

Ilča Kubíková (dříve Jelenová): Ilča byla a stále je výborná jezdkyně a v mých dávných začátcích i můj velký jezdecký vzor. Vždy,když jí vyjde čas,ráda nám pomůže s tréninkem dostiháků a ráda jede pomáhat,fandit a hlavně fotit na dostihy.

                                                                                       

 

Petra Bartyzalová: Petra začala chodit do naší stáje někdy před třemi roky. Docela rychle se vypracovala v šikovnou jezdkyni a ošetřovatelku a vypadá to,že  se jí jen tak "nezbavíme " :-)

 

Katka Kříhová s dcerami Luckou a Kamilkou: Tahle rodinka je do koní pořádně zapálená. I když to také nemají k nám úplně blízko,už spoustu let let ( asi 10 ),jezdí k nám na koně. Katka už patří mezi zkušené jezdce a její dvě holky se moc snaží,takže za pár let ji třeba i doženou.

 

Terka Tomanová: Terka bývala dříve pravidelná účastnice a pomocnice na našem letním táboře. Věřím,že v létě zase po pár letech opět uvidíme a už se na ni mooooc těším.

 

Tomáš Dobeš: Tomáš bydlí nedaleko od naší stáje a vlastní několik koní. Jedním z nich je dvouletá Shaki Star,dcera naší bývalé dostihové klisny Shakiry. Tomáš je naším pravidelným pomocníkem na dostizích.

 

Eliška Tůmová: Eliška se má nejlíp ze všech,protože bydlí přímo tady v Pěčíně. Byla už 2x na našem letním táboře a od jara se učí jezdit pravidelně. Pokud jí nadšení vydrží,rozhodně má velkou šanci stát se stálým členem našeho týmu.

 

Sabina Špergerová: Sabi se kamarádí s Eliškou a začaly k nám do stáje chodit společně. Je jí,stejně jako Elišce,teprve 11 let,ale pokud u koní vydrží,mohla by z ní být v budoucnu šikovná a houževnatá jezdkyně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         

 

 

návštěvníků stránky
celkem127 204
tento týden22
dnes22